با حضور مدیران شبکه بهداشت و درمان و روسای بیمارستانها؛
نشست هماهنگی مقابله با تهدیدات احتمالی نظام سلامت گیلان برگزار شد
نشست هماهنگی مقابله با تهدیدات احتمالی نظام سلامت گیلان با حضور مدیران شبکه بهداشت و درمان و روسای بیمارستانها برگزار شد.
به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل وبدا)؛ نشست هماهنگی مقابله با تهدیدات احتمالی نظام سلامت گیلان با حضور دکتر محمدتقی آشوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، معاونان و مدیران ستادی دانشگاه، مدیران شبکه بهداشت و درمان شهرستانها و روسای مراکز آموزشی درمانی رشت عصر امروز در سالن اجلاس حوزه ریاست برگزار شد.
در این نشست آخرین وضعیت نظام سلامت شهرستانهای استان گیلان، الزامات مراقبتی و حفاظتی در جهت کاهش آسیب پذیری و افزایش سطح آمادگی واحدهای سلامت محور طرح و بررسی شد.
همچنین هماهنگی و وحدت رویه در پیشبرد اهداف عالی نظام سلامت در مواقع بحرانی و پاسخ به هنگام به بحران، افزایش تاب آوری زیرساختی و محیطی پیش، حین و پس از بحران و همچنین به کار گرفتن تدابیر قابل پیشبینی برای بازگشت به وضعیت پایدار در این نشست مورد بررسی قرار گرفت.
در این جلسه، دکتر جمشید محمدی- دبیر کارگروه زیستی پدافند غیرعامل دانشگاه، بر اساس شاخصها، چک لیستها و دستورالعملهای مربوطه بر آماده کردن مستندات تاکید کرد و با اشاره به مسائل منطقهای گفت : هیچ چیز قابل پیشبینی نیست و لازمه کار آمادگی و هوشیاری است، یکی از وظایف پدافند غیرعامل کاهش آسیبها در زمان حوادث است، پدافند غیرعامل هدفش اتفاقات جنگی است و اگر رخ داد، سیستمها، دستگاهها و امکانات باید بتوانند با پیشبینیهای لازم و اجرای دستورالعملهای پدافند غیرعامل، آسیب کمتری ببینند.
دکتر محمدی با اشاره به عملکرد درست حوزه ریاست دانشگاه با تعیین مسئول معین، افزود: میتوان سلسله مراتب مدیریت بحران را رعایت کرد و از این طریق سطح حادثه را ارزیابی نمود. در درجه و صف اول باید مدیر محیطی با امکانات خود ورود کند و با توجه به میزان و وسعت حادثه به سطح مدیریت در شهرستان و بعد از آن در شهرستانهای همجوار که معین آن شهرستان تعریف میشوند و بعد در سطح استان انجام شود.
دبیر پدافند غیرعامل به روز رسانی آمار و امکانات در شهرستانها را یادآور شد و افزود: باید از تمامی و نحوه چگونگی عملکرد امکانات خود مطلع باشید زیرا در تمامی بحرانها چه در بخش روانی و چه در بخش اصل اتفاق، اولین دستگاه درگیر بخش بهداشت و درمان آن میباشند، در حال حاضر دشمن بر جنگ روانی کار میکند و جامعه را به سمت اضطراب و ناآرامی هدایت مینماید، بنابراین باید در مدیریت کمبود اقلام و تامین اقلام مورد نیاز درمانی، با دقت و هوشیاری لازم عمل کنیم.
نظر دهید