جشنواره آشپزی
جشنواره آشپزی
برگزاری جشنواره آشپزی بمناسبت ایام الله دهه فجر، در بیمارستان شهید بهشتی بندرانزلی...
این جشنواره با هدف ارتقاء دانش تغذیه، آشپزی سنتی و تغذیه سالم در خانواده برگزار شد و معیارهای مهم انتخاب غذای برتر هم نوع پخت، مواد اولیه غذا، استفاده از گروههای غذایی، طعم و تزئین غذا بود.
جشنواره غذا بمناسبت دهه فجر به همت تیم دفتر پرستاری و خانم نرگس رشیدیان در بیمارستان شهید بهشتی بندرانزلی برگزار شد. پرسنل بیمارستان شهید بهشتی بندرانزلی و دانشجویان دانشکده بین المل دست پخت های خود را در مسابقه شرکت دادند و طبق نظر پنج داور محترم(پس از تست توسط داوران و ثبت نظرات خود بر روی برگه ها)،به 7نفر(1نفر برنده ویژه-2نفر برای غذا-2نفر برای کیک و شیرینی-2نفر برای دسر) با اخذ اکریث آرا ،جوایزی اهدا شد.
کدهااز1تا70، در 3رنگ(آبی برای دسر-زرد برای غذا-صورتی برای کیک و شیرینی) درنظرگرفته شده بود.
جناب آقای دکتر آشوبی(قائم مقام ریاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان) در این مراسم اعلام فرمودند همه شرکت کنندگان زحمات فراوانی کشیده اند و مراسم زیبایی تدارک دیده شده، جایزه ویژه ای جهت قدر دانی از زحمات به کلیه شرکت کننده گان اهدا شود.
گزارش تصویری شرکت کنندگان،برندگان و هم چنین برنده ویژه در همین قسمت و هم چنین در قسمت درباره بیمارستان-گالری تصاویر-سایر تصاویر-جشنواره غذا قابل مشاهده است.
نظر دهید