• 1394/11/17 - 12:06
  • تعداد بازدید خبر : 42
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
جشنواره آشپزی

جشنواره آشپزی

برگزاری جشنواره آشپزی بمناسبت ایام الله دهه فجر، در بیمارستان شهید بهشتی بندرانزلی...

این جشنواره با هدف ارتقاء دانش تغذیه، آشپزی سنتی و تغذیه سالم در خانواده  برگزار شد و معیارهای مهم انتخاب غذای برتر هم نوع پخت، مواد اولیه غذا، استفاده از گروه‌های غذایی، طعم و تزئین غذا بود.

جشنواره غذا بمناسبت دهه فجر به همت  تیم دفتر پرستاری و خانم نرگس رشیدیان در بیمارستان شهید بهشتی بندرانزلی برگزار شد. پرسنل بیمارستان شهید بهشتی بندرانزلی و دانشجویان دانشکده بین المل  دست پخت های خود را در مسابقه شرکت دادند و طبق نظر پنج داور محترم(پس از تست توسط داوران و ثبت نظرات خود بر روی برگه ها)،به 7نفر(1نفر برنده ویژه-2نفر برای غذا-2نفر برای کیک و شیرینی-2نفر برای دسر)   با اخذ اکریث آرا ،جوایزی اهدا شد.

کدهااز1تا70، در 3رنگ(آبی برای دسر-زرد برای غذا-صورتی برای کیک و شیرینی) درنظرگرفته شده بود.

جناب آقای دکتر آشوبی(قائم مقام ریاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان) در این مراسم اعلام فرمودند همه شرکت کنندگان زحمات فراوانی کشیده اند و مراسم زیبایی تدارک دیده شده، جایزه ویژه ای جهت قدر دانی از زحمات به کلیه شرکت کننده گان اهدا شود.

گزارش تصویری شرکت کنندگان،برندگان و هم چنین برنده ویژه در همین قسمت و هم چنین در قسمت درباره بیمارستان-گالری تصاویر-سایر تصاویر-جشنواره غذا  قابل مشاهده است.

  • گروه خبری : اخبار بیمارستان انزلی
  • کد خبر : 14923
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

آقای دکتر آشوبی-قائم مقام دانشگاه علوم پزشگی گیلان(داور) برنده ها-برنده ویژه:خانم سمیرا پندند خانم طاهره شیرزادی-مترون بیمارستان(داور) خانم دکتر گودرزی-متخصص زنان و زایمان(داور) خانم اعظم محمدزاده(کارشناس و مدرس آشپزی) آقای دکتر تنهایی-ریاست بیمارستان(داور)

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1394/11/17 12:06