• 1402/01/03 - 19:31
  • تعداد بازدید خبر : 233
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

بازدید سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از بیمارستان شهید بهشتی بندرانزلی

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید بهشتی بندرانزلی؛ در سومین روز از نوروز ۱۴۰۲، دکتر مصطفی گل شکن_ سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان،طی بازدیدی از بیمارستان شهید بهشتی بندرانزلی در جریان کم و کیف روند پیشرفت  پروژه‌ها، مشکلات بخش های درمانی و زیر ساخت های این مرکز درمانی قرار گرفت.

در ابتدا جلسه ای در دفتر ریاست با حضور گل شکن، دکتر فلاح کرکان-ریاست بیمارستان ،خانم زراندیان-مدیر امور خدمات پرستاری وبرخی مسئولین بیمارستان (آقای حسن پور-مسئول امور مالی، آقای مصطفویان-مسئول کارگزینی وآقای کهنزاد-مسئول نیروهای خدماتی) برگزار شد.

در این جلسه دکتر فلاح کرکان به ارئه توضیحاتی در مورد بخش های مختلف بیمارستان  وگزارش و آمارهای مربوطه پرداخت.همچنین در این جلسه دکتر گل شکن در جریان کم و کیف روند پیشرفت پروژه در حال ساخت بال جدید بیمارستان،  قرار گرفت.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه  همچنین طی بازدیدی از بخش های مختلف بیمارستان شهید بهشتی انزلی از جمله مرکز غربالگری و شیمی درمانی این بیمارستان، از نزدیک در جریان مشکلات پرسنلی و زیر ساخت های ساختمان بیمارستان قرار گرفت.

• گروه خبری : اخبار بیمارستان انزلی
مدیر سایت