در راستای اعتبار بخشی بیمارستان؛
با حضور ریاست بیمارستان کمیته ایمنی در اعتباربخشی برگزار گردید.
با هدف بررسی اجرایی شدن سنجه های اعتبار بخشی ، جلسه ایمنی در اعتبار بخشی با حضور ریاست بیمارستان برگزار گردید.
محور به محور سنجه ها ی دارای امتیاز ایمنی (حیطه رهبری مدیریت ،مدیریت خطر حوادث و بلایا،مدیریت خدمات پرستاری،فناری اطلاعات و سلامت،بهداشت محیط،تجهیزات پزشکی،مراقبت های عمومی بالینی ،مراقبت های حاد و اورژانس،مراقبت های جراحی و بیهوشی،مراقبت های مادر و نوزاد،پیشگیری و کنترل عفونت،مدیریت دارویی،خدمات تصویر برداری،خدمات آزمایشگاه،طب انتقال خون،خدمات سرپایی ،تامین تسهیلات گیرنده خدمت )جهت حضار قرائت و اقدامات انجام شده بیان شد همچنین مواردی که که نیاز به اقدامات اصلاحی داشتند نیز بررسی و اولویت بندی گردید .
در ادامه آمنه معینی- کارشناس بهبود کیفیت بیمارستان ضمن اشاره به نزدیک شدن به زمان اعتبار بخشی، به بیان توضیحاتی در مورد برخی سنجه های اعتبار بخشی و لزوم آمادگی واحد های بالینی و پاراکلینیک پرداخت .
همچنین دکتر رفیعی با اشاره بر تعامل هر چه بیشتر بخش ها، بر آماده سازی بیشتر پرسنل در جهت اجرایی شدن سنجه ها در بخش ها تاکید نمود.


نظر دهید