• 1402/04/10 - 12:27
بازدید سرپرست مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از بیمارستان شهید بهشتی بندرانزلی

سرپرست مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از بیمارستان شهید بهشتی بندرانزلی بازدید بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید بهشتی بندرانزلی؛ ظهر امروز دهم تیرماه ، فیروز نصیرزاده - سرپرست مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه، بهمراه کارشناسان تجهیزات پزشکی معاونت غذا دارو  در بازدید از بخش‌های مختلف و واحد تجهیزات بیمارستان شهید بهشتی بندرانزلی، از نزدیک به بررسی مشکلات و کمبودهای تجهیزات این مرکز پرداخت.

گفتنی است؛ در پایان این بازدید ، طی نشستی با  ریاست ، مدیریت بیمارستان و تیم تجهیزات پزشکی این مرکز مقرر شد، جهت برطرف کردن کمبود ها و مشکلات موجود از جمله خرابی دستگاه سی تی اسکن این مرکز اقدامات لازم صورت پذیرد.

آخرین بروز رسانی : 1402/04/10 12:27