• 1400/06/23 - 16:01
بازدید کارشناسان ITدانشگاه علوم پزشکی گیلان از بیمارستان شهید بهشتی بندرانزلی

با حضور دکتر فلاح کرکان و تیم کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی گیلان به بررسی مشکلات واحد IT پرداخته شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید بهشتی بندرانزلی؛ظهر امروز کارشناسان IT دانشگاه علوم پزشکی گیلان از تجهیزات  واحد IT و خدمت رسانی واحد IT در بیمارستان بازدید نمودند.در این بازدید که ازقسمت های مختلف بیمارستان ،بال جدید بیمارستان (که درحال ساخت می باشد) و درمانگاه غربالگری سرطان داخل شهر  انجام گرفت، تجهیزات،کمبود ها و نیازهای واحد IT  مورد بررسی قرار گرفت.

سپس جلسه ای با حضور دکتر فلاح کرکان-ریاست،دکتر رضایی-سرپرست مدیریت،مهندس باقری-مسئول واحدIT بیمارستان و تیم IT دانشگاه  علوم پزشکی در دفتر ریاست بیمارستان برگزار گردید. در این جلسه پس از بحث و بررسی های لازم مقرر گردید،جهت رسیدن به استاندارد ها  وساختار یکپارچه در حوزه IT با رعایت الویت بندی تغییرات لازم صورت گیرد.

آخرین بروز رسانی : 1400/06/23 16:01