• 1401/08/03 - 12:45

بازدید سرپرست اداره تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از بیمارستان بندرانزلی

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید بهشتی بندرانزلی؛ صبح امروز سوم آبان سال1401؛ طی جلسه ای  که با حضور دکتر سید علی صدر-سرپرست اداره تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان بهمراه تیم کارشناسان معاونت غذا دارو و تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان  و تیم بیمارستان بندرانزلی در دفتر ریاست این مرکز برگزار شد به بررسی مشکلات تجهیزات پزشکی این مرکز پرداخته شد.

در این جلسه دکتر فلاح کرکان ضمن ارائه گزارشاتی در مورد بیمارستان و تجهیزات پزشکی ،به بیان مشکلات و کمبودهای این مرکز پرداخت.

در این جلسه پس از بررسی عملکرد واحد تجهیزات پزشکی بیمارستان ، به بررسی مشکلات مربوط به مخزن کرایوژینک اکسیژن و سایر کمبودها پرداخته شد.

آخرین بروز رسانی : 1401/08/03 12:45