• 1401/05/30 - 13:28

بازدید مسئول اعتباربخشی استانداردهای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از بیمارستان شهید بهشتی انزلی

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید بهشتی بندرانزلی؛صبح امروز 28 مرداد سال جاری، در راستای فرایند آموزشی شدن بیمارستان بندرانزلی جلسه ای با حضور خانم دکتر طاهری-مسئول اعتباربخشی استانداردهای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ، تیم کارشناسان ستادی(خانم دکتر نوری-کارشناس اعتباربخشی مراکز درمانی و خانم توکلی -کارشناس اعتبار بخشی) و مسئولین دانشکده پردیس بین الملل بندرانزلی(  دکتر سید مهدی ضیا ضیابری و مهندس شادی موید رضایی) ،دکتر فلاح کرکان-ریاست بیمارستان وبرخی مسئولین بیمارستان در دفتر ریاست این مرکز برگزار گردید.

در این جلسه با توجه به ظرفیت آمورشی شدن بیمارستان شهید بهشتی بندرانزلی ، بحث و تبادل نظر درمورد زیرساختهای لازم جهت آماده سازی محیط ، پیشبرد فرایند آموزشی شدن بیمارستان و جذب دانشجوی خارجی صورت گرفت.

طی بازدیدی از قسمت های مختلف بیمارستان ،بررسی های لازم در خصوص نحوه خدمت رسانی به بیماران ، مسائل فنی و ساختمانی ، تجهیزات مورد نیاز و... انجام گرفت.

• کد خبر : 92006

آخرین بروز رسانی : 1401/05/30 13:28