• 1402/07/09 - 12:48
بررسی تجهیزات پزشکی بیمارستان شهید بهشتی بندرانزلی ؛

جلسه تجهیزات پزشکی با حضور مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.

مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان طی نشستی با ریاست بیمارستان از کمبود ها و نیازهای حوزه تجهیزات پزشکی بیمارستان شهید بهشتی بندرانزلی مطلع شدند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید بهشتی بندرانزلی: ظهر امروز نهم مهر ماه، جلسه ای با حضور آقای فیروز نصیرزاده- مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان بهمراه خانم مهندس تقوی-کارشناس تجهیزات پزشکی معاونت غذا ودارو، دکتر فلاح کرکان- رئیس بیمارستان،مدیریت و تیم تجهیزات پزشکی بیمارستان در دفتر ریاست این مرکز برگزار شد.

در اینجلسه در مورد کمبودها و مشکلات حوزه تجهیزات پزشکی بیمارستان به بحث و گفتگو پرداخته شد و رایزنی های لازم در جهت حل مشکلات تجهیزات با رعایت اولویت ها صورت گرفت.

• کد خبر : 111991

آخرین بروز رسانی : 1402/07/09 12:48